Støvsugere og håndtakstøvsugere

Støvsugere og håndtakstøvsugere

Opplev effektiv rengjøring med nordisk design

50 års med støvsugere

50 års med støvsugere

Visste du at vi har 50 års erfaring med støvsugere, og at mange av våre støvsugere er laget i Frankrike? OBH Nordica har samproduksjon med Rowenta, som er nummer 2 på markedet i Europa for støvsugere.

Utvalgte produkter i vårt sortiment kan du få prøve hjemme i 100 dager. Hvis produktet ikke oppfyller dine forventninger, har du muligheten til å returnere produktet til oss og få pengene tilbake

Effektiv og stillegående

Effektiv og stillegående

Når du ønsker å være mer bærekraftig og samtidig stiller høye krav til ytelse fra støvsugeren din, er Green Force et godt valg. Ved å velge en miljøvennlig støvsuger bidrar du ikke bare til å redusere miljøpåvirkningen, men du sparer også penger. To gode grunner til at en grønn støvsuger er et smart valg. Støvsugeren består av opptil 70 % resirkulert plast, og hele 82 % av støvsugeren kan resirkuleres. Den leveres i en 100 % resirkulerbar emballasje.

Fleksibel og ergonomisk

Fleksibel og ergonomisk

OBH Nordicas fleksible og ergonomiske batteridrevne støvsugere fra X-Force-serien er lette å flytte med seg rundt i huset. Med den smarte flex-funksjonen får du enkelt tilgang til utfordrende områder under møbler og benker. Skal du støvsuge sofaen eller kjøkkenbenken er det enkelt å løsne håndstøvsugeren, og Stop & Og-funksjonen sørger for at røret med munnstykke står helt av seg selv.

Vil du unngå ledninger?

Vil du unngå ledninger?

Våre batteridrevne støvsugere er både lette og fleksible. Modellene i X-Force-serien har også en ergonomisk flex-teknologi, slik at du kan spare på ryggen når du prøver å komme til på de trange stedene under sofaer og benker. Med smarte funksjoner som Stop & Go-teknologi og LED-belysning på munnstykket, forenkler OBH Nordicas trådløse støvsugere hverdagen for deg.

Prøv det hjemme i 100 dager

Vi har valgt ut en rekke produkter fra vårt store sortiment som du kan prøve hjemme i 100 dager. Hvis produktet ved en tilfeldighet ikke oppfyller dine forventninger, har du muligheten til å returnere produktet til oss og få pengene tilbake.

Les mer

Designet for hverdagen

Designet for hverdagen

Hos OBH Nordica har vi mange års erfaring med å produsere støvsugere. Kanskje du har kjæledyr og trenger en støvsuger med riktig munnstykke for å plukke opp gjenstridige hår, eller kanskje du ser etter en stillegående støvsuger som ikke bråker mye. I vårt sortiment kan du finne støvsugeren som passer deg og dine behov.