Om OBH Nordica

7915_styling_2.jpg

Å utvikle innovative produkter, med smarte løsninger, og flott design til en overkommelig pris, har blitt et kjennetegn for oss. Millioner av forbrukere har med våre produkter oppdaget OBH Nordica. Vi er glad for at vi nå har en sterk posisjon i Norden, og vil gjøre vårt ytterste for å fortsette å tilby nordiske og internasjonale husholdninger nye, spennende produkter med flott design.

OBH Nordica er et nordisk selskap med opprinnelse i Sverige og Danmark. I 2002 ble svenske Nordica, som ble grunnlagt 1959, slått sammen med danske OBH og ble til OBH Nordica. I dag har vi nasjonale selskaper i Sverige, Danmark, Norge og Finland og driver også virksomhet i Kina.

Siden 2015 inngår OBH Nordica i Groupe SEB, et verdensledende selskap innen husholdningsproduktbransjen med over 34 000 ansatte i 150 land. Groupe SEB har sitt hovedkontor i Frankrike og har aner tilbake til 1857.

Groupe SEB Nordics omsetning beløper seg til ca. 800 millioner kroner, og vi har totalt ca. 130 ansatte, hvorav drøyt halvparten arbeider fra vårt hovedkontor i Sundbyberg utenfor Stockholm. 

Les mer om OBH Nordica:

Vår historie

Vår visjon og misjon

Bærekraftig utvikling og sosialt ansvar 

Informasjon om EE-avfall

Vårt DNA

Veldedighet

Ledergruppe