Søk produkt eller modellnummer

Kontakt oss

Har du spørsmål som ikke er besvart her på hjemmesiden? Da må du gjerne kontakte oss via skjemaet nedenfor eller på telefon (+47) 22 96 39 30. Vår kundeservice er åpen mandag-fredag fra 09.00 – 14.00. Vennligst klikk her för å kontakte oss via e-post.

Reservdelar

Hvis du leter etter tilbehør eller reservedeler til ditt OBH Nordica-produkt, anbefaler vi at du tar kontakt med vår servicepartner LG Elektro. Klikk her for å komme til deres hjemmeside.

Bruksanvisningar

Leter du etter bruksanvisninger? Ved å søke opp produktet ditt i søkeruten ovenfor finner du også produktets bruksanvisning blant søkeresultatene. Du finner dem også på respektive produktside.

Akkurat nå ber vi om forståelse for eventuelle forsinkelser i leveransen av våre produkter. En stor del av vår produksjon ligger i Frankrike og Kina, land som er hardt rammet av Covid 19-viruset. Våre fabrikker i Kina åpner sakte men sikkert opp igjen, så vi håper å kunne levere som normalt igjen til sommeren. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål knyttet til dette, eller trenger informasjon om et spesifikt produkt.

Fyll ut skjemaet