Støvsuger med pose
Green Force

Støvsuger med pose

Ved å velge en støvsuger fra vår Green Force-serie bidrar du ikke bare til mindre påvirkning på miljøet, men du sparer også penger – to gode grunner til å tenke miljøsmart.

Tenk miljøsmart

Tenk miljøsmart

Ved å velge en støvsuger fra vår Green Force-serie bidrar du ikke bare til mindre påvirkning på miljøet, men du sparer også penger – to gode grunner til å tenke miljøsmart. Green Force støvsugere består av opptil 70 % resirkulert plast, og hele 82 % av produktene kan gjenvinnes. Støvsugerne leveres i 100 % resirkulerbar emballasje. Å velge en grønn støvsuger betyr at du får et miljøvennlig, effektivt og holdbart produkt.

Avansert HEPA-filter

Avansert HEPA-filter

Smuss suges inn og ren luft kommer ut. Green Force-støvsugerens avanserte HEPA-filter stopper selv de minste partiklene som midd og pollen, og bidrar til renere luft. Det filtrerer opptil 99,98 % – perfekt for allergikere med behov for ren luft.

Ekstremt stillegående

Ekstremt stillegående

Green Force-seriens støvsugere er svært stillegående. Silence Classic-serien har det laveste lydnivået på kun 65dB, så du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre.