Ingredienser
2 ss | nøytral olje |
500 g | storfekjøtt skåret i store terninger |
1 | løk, hakket |
4 | hvitløksfedd, hakket |
2 | røde paprikaer (i strimler) |
2 ss | mel |
4 dl | knuste tomater |
4 dl | grønnsaksbuljong |
2 ts | røkt paprika |
1 | urtebukett |
Salt, pepper |
Fremgangsmåte
-
Åpne lokket, tilsett olje. Start tilberedningen. Program SAUTÉ i 12 minutter ved 160°C.
-
Tilsett kjøttet og brun i 5 minutter.
-
Tilsett løk, hvitløk og paprika. Stek i 5 minutter.
-
Tilsett mel og bland godt. Tilsett resten av ingrediensene. Kok opp til det tykner.
-
Stopp programmet og lukk lokket.
-
Start tilberedningen. Program SLOW-COOK i 12 timer ved 80°C.
-
Åpne lokket forsiktig og juster krydderet om nødvendig.
Hva syntes du om oppskriften?