Blender
For kalde smoothies og varme supper

Blender

2-in-1 blendere

2-in-1 blendere

Lag både smoothies og juice med Blendforce Juice Jar. Blenderen har 2 hastigheter, en pulsfunksjon og 6 skarpe kniver som lager kremete smoothies i en fei.

Praktisk smoothieblender

Praktisk smoothieblender

Smoothieblender er en liten blender som blander ingrediensene rett i en praktisk drikkeflaske. Flasken har en tut som gjør den både trygg og enkel å drikke fra. Nyt en sunn og smakfull smoothie på farten.

Mer enn bare smoothies

En blender er perfekt når du skal mikse en smakfull smoothie, men du kan også bruke den til så mye mer enn det. I dag kan miksere og blendere gjøre mer enn bare å blande sammen perfekte smoothies og fersk juice. Med riktig tilbehør kan du også lage andre drikker, som milkshake, eller hvorfor ikke varme supper eller barnemat? På denne måten kan du mikse noe godt for alle i hjemmet. Kjøkkenet er ofte et knutepunkt for aktivitet, og i en hektisk hverdag er blenderen din en super hjelper.

Den kraftige motoren kan enkelt blande ulike typer mat. Den kan brukes til å blande både harde og myke ingredienser, som frosne bær eller en overmoden banan.