Ingredienser
| Pepperkakedeig | |
| Bakepapir |
Fremgangsmåte
-
Bruk din favorittpepperkakedeig (enten hjemmelaget eller ferdigkjøpt)
-
Kjevle ut deigen til en jevn tykkelse. Prøv å holde den relativt tynn (ca. 2–3 mm for sprøere kaker) for best resultat i airfryeren.
-
Stikk ut kakene med former.
-
Kle airfryer-kurven med et stykke bakepapir (sørg for at det ikke blokkerer luftstrømmen helt, og at det er nøye brettet slik at det ikke flyr opp).
-
Plasser pepperkakene i kurven. Sørg for at det er litt mellomrom mellom dem. Du må sannsynligvis bake i flere omganger.
-
Temperatur: ca. 170°C
-
8–12 minutter, avhengig av din airfryer og kakens tykkelse.
-
Start med en kortere tid (f.eks. 6 minutter) og sjekk. Airfryere kan variere mye, så du vil unngå at de brenner seg. Kakene skal være gyllenbrune.