Kaffetraktere
Unik blooming-funksjon

Kaffetraktere

Den perfekte koppen kaffe er det alle ønsker og trenger for å få en god start på dagen. Vi har kaffetraktere slik at du kan nyte den perfekte koppen kaffe uansett når på dagen du trenger den.

Duften av nytraktet kaffe, hver morgen.

Den perfekte kopp kaffe er for mange den beste starten på dagen. Hos oss finner du et bredt utvalg av kaffetraktere i alle prissegmenter med avansert teknologi, brukervennlige innstillinger og stilig design. Finn en modell som passer best for deg og ditt budsjett.

Kaffetrakter for enhver smak

Trakte kaffe til mange? Med vår doble kaffetrakter Duo-Tech er festen reddet! Den er nemlig utstyrt med to uavhengige bryggesystemer, som brygger opptil 20 kopper kaffe samtidig.

Problemer med kaffesøl fra trakteren din? Velg en av våre kaffetraktere med manuell dryppstopp-funksjon, så blir det mindre å tørke opp fra kjøkkenbenken! Trakterne våre har også Auto Off-funksjon som slår av maskinen automatisk etter 40 minutter, slik at du ikke trenger å bekymre deg for om du slo av trakteren før du løp ut døren.

Den perfekte koppen kaffe

Her i Norden elsker vi kaffe! Kaffe passer faktisk til alle anledninger, og har du god kaffe hjemme når gjestene kommer er mye gjort. Mange av oss har en ganske klar formening om hvordan vi liker at kaffen skal smake, og her hos OBH Nordica har vi derfor utviklet flere typer kaffetraktere for ulike behov. Her kan du finne alt fra en kompakt trakter for fire kopper kaffe, en dobbel trakter med to kanner, eller en ECBC-godkjent kaffetrakter or traktekaffe av høyeste kvalitet. Ta en titt på våre kaffetraktere og velg etter din smak!