Oppdag Ultimate Experience
Björn Axén Tools

Oppdag Ultimate Experience

Bevegelig 3D-teknologi for at håret skal behandles så skånsomt som mulig

Inspirasjon til skjønnhet og velvære

Inspirasjon til skjønnhet og velvære

I dag er serien Björn Axén Tools fra OBH Nordica en komplett serie med profesjonelle designverktøy, og Björn Axén har vært leverandør til Det Kongelige Hoff i mange år. Vårt utvalg inkluderer den prisbelønte varmebørsten Magic Style Brush, samt et stort utvalg av rettetenger, hårfønere og varmluftsbørster. Vi utvider stadig vårt sortiment med stilige nyheter av høy kvalitet.

Oppdag Ultimate Experience Curler

Oppdag Ultimate Experience Curler

Ultimate Experience Air Care Curler er laget i en ergonomisk L-formet vinkel, som gjør styling av håret mer letthåndterlig. Den unike Air Fresh Flow-teknologien tilfører en konstant kald luftstrøm som reduserer hårets eksponering for varme, og er skånsom mot både hodebunn og hår. Air Fresh Flow-teknologien kjøler ned lokkene slik at de holder lenger og blir mer spenstige. Cool shot-funksjonen er en smart funksjon som kan brukes i det siste trinnet av stylingprosessen. Kulden fikserer håret og gjør frisyren mer holdbar, og sørger for ekstra glans. Ultimate Experience Air Care Curler har åtte temperaturinnstillinger fra 130 grader opp til 200 grader. Med den høyeste temperaturen på 200 grader kan du style selv tykt hår, uten å forårsake irreversibel skade på håret. Krølltangen har også en skånsom forhåndsinnstilling på >170 grader, som er den optimale temperaturen for å bevare kvaliteten på håret.

Opplev salongfølelse

Opplev salongfølelse

Leter du etter «den ene» hårføneren som kan ta vare på akkurat ditt hår? Uansett frisyre eller hårtype har vi et bredt utvalg hårfønere som hjelper deg med å skape et profesjonelt salongresultat resultat hjemme. Hos oss finner du alt fra kompakte reisehårfønere til kraftige modeller utviklet og testet av Björn Axéns frisører.

Varmluftsbørste med keratin og turmalin

Varmluftsbørste med keratin og turmalin

Artist Keratin Care varmluftsstyler tar vare på håret ditt. Hot Air Styler er fylt med keratin og turmalin som motvirker krus, gjør håret silkemykt og gir ekstra glans. Varmluftsbørsten har 3 forskjellige varmeinnstillinger, en kjølefunksjon, samt 2 forskjellige børstehoder – en volumbørste (ø 30 mm) og en varmebørste (ø 35 mm).

Trådløs rettetang

Leter du etter en trådløs rettetang som du også kan krølle håret med? Du lader din Straight & Go enkelt gjennom USB-porten. En lading gir deg ca 35 minutters brukstid og batterilampen indikerer når det er på tide å lade rettetangen. Med Straight & Go er det enkelt å både rette ut og krølle håret, takket være avrundede kanter og keramisk belegg på platene. Rettetangen har to varmeinnstillinger og en automatisk avstengningsfunksjon for sikker bruk.