Air Force: Trådløs støvsuger

Vil du slippe både pose og ledning? Våre fleksible, trådløse modeller gjør støvsuging smidig, både høyt og lavt. Oppdag din favoritt! Velg blant Air Force 260, Air Force 360, Air Force All-in-One 460 og Air Force 560 Flex.

Norges smarteste støvsuger?

Møt Air Force All-In-One 460: Smidig, trådløs, 100% fleksibel og med 8 tilbehør som dekker alle dine rengjøringsbehov.  

OBH Nordica Air Force All-In-One 460

3-i-1-støvsuger uten ledning, som alltid er klar til bruk. Den kan enkelt forvandles til en håndholdt støvsuger for kriker og kroker, eller brukes til støsuging av gardiner og annen rengjøring i høyden. Optimal støvfjerning selv på tepper, takket være det kraftige motoriserte munnstykket med 6500 o/min.

OBH Nordicas støvsugere

Den kan enkelt forvandles til en håndholdt støvsuger for kriker og kroker, eller brukes til støsuging av gardiner og annen rengjøring i høyden.

Hundehår i sofaen?

Eller kattehår, for den saks skyld. Med Air Force 460s medfølgende miniturbobørste fjerner du enkelt dyrehårene i ett drag.

Hvordan kommer man igang?

Slik setter du enkelt sammen din Air Force 460.  

Hvordan tømmes støvbeholderen?

Slik rengjør du Air Force 460.  

 NO_OBH - Prova Hemma 100 Dagar mindre text 80x80.png

Du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd!

Derfor bør du velge en fleksibel skaftstøvsuger

Vi tror at du liker smarte ting som gjør livet litt enklere. Derfor har vi utviklet noen virkelig gode trådløse støvsugere som gjør rent både høyt og lavt. Med "fleksibel skaftstøvsuger" mener vi altså en trådløs støvsuger som støvsuger både gulv, tak og midt imellom. Sjekk ut de fleksible skaftstøvsugerne våre og finn ut hvilken som passer best for deg! Vi har en som enkelt fjerner hundehår, en du også kan bruke som håndstøvsuger og en virkelig god mellommodell som kommer med sofabørste. Felles for alle tre er at de drives med kraftige litiumbatterier, har unik syklonteknologi og har innebygd LED-belysning, slik at du finner alt støvet. Det kaller vi smart.