Ingredienser
700 g | svineside |
1 ts | asiatisk krydderblanding |
1 ss | grovsalt |
350 ml | eplecider |
1 ss | rødvinseddik |
2 | hvitløksfedd, skrellet og knust |
Fremgangsmåte
-
Bruk en skarp kniv for å lage snitt i skinnet på svinesiden uten å nå kjøttet.
-
Krydre svinet godt med asiatisk krydderblanding og grovsalt.
-
Bland eplecider, rødvinseddik og hvitløksfedd i en bolle. Tilsett svinesiden og mariner i 4 timer i kjøleskapet.
-
Ta ut svinesiden. Klapp lett tørr med tørkepapir mens du beholder krydderne.
-
Plasser flerfunksjonsristen i laveste posisjon og legg deretter på svinesiden.
-
Start tilberedningen. Program AIR FRY i 30 minutter ved 170°C.
-
Juster temperaturen og start program AIR FRY igjen i 20 minutter ved 200°C.
-
Åpne lokket forsiktig. Juster tilberedningstiden etter størrelsen på kjøttet; det skal være godt brunet.
-
Skjær svinesiden i biter og server varmt.
Hva syntes du om oppskriften?