Ingredienser
4 ss | olivenolje |
4 | lammeskanker |
2 | løk, hakket |
6 | hvitløksfedd, hakket |
4 ss | mel |
6 dl | rødvin |
3 dl | grønnsaksbuljong |
2 | kvister fersk timian |
2 ts | røkt paprika |
Salt, pepper |
Fremgangsmåte
-
Tilsett olje i bollen. Start tilberedningen. Program SAUTÉ i 10 minutter ved 160°C.
-
Brun kjøttet på alle sider i 6 minutter. Gjenta om nødvendig.
-
Tilsett løk, hvitløk og mel, og rør godt. Ha i rødvinen, grønnsaksbuljongen og krydderne, og kok opp til sausen tykner.
-
Stopp programmet, lukk lokket og start tilberedningen. Program SLOW-COOK i 12 timer ved 90°C.
-
Åpne lokket forsiktig.
-
Tilpass krydder etter smak.
Hva syntes du om oppskriften?