Ingredienser
2 auberginer | |
1 løk | |
2 fedd hvitløk | |
2 ss tandoori masala pasta | |
6 reddiker | |
4 grønne løk | |
½ haug koriander | |
Peanøtter | |
Salt – flak eller grovt bordsalt | |
Nykvernet sort pepper | |
2 lime, delt i to |
Fremgangsmåte
-
Skjær auberginene på langs, og skjær deretter på tvers inn i kjøttet uten å skjære igjennom. Dryss over litt salt
-
Skrell løk og hvitløk og bland de med tandoori masala pasta.
-
Fordel blandingen på auberginehalvdelene
-
Hell i en pose, brett posen, legg den i en annen pose med forseglingen vendt ned og vakuumpakning
-
Kok auberginene i en forvarmet sous vide-maskin eller i en lapskaus ved 85 grader i 30 minutter
-
Skjær reddikene på langs i tynne skiver, skjær grønnløken fint og grovhakk korianderen. Bland sammen til en salat
-
Server auberginene med salaten, dryss over hakkede peanøtter og server med lime
-
Tips: Kan även lagas med stora squash
Hva syntes du om oppskriften?