Ingredienser
80 g | hvit sjokolade |
500 g | kokosfløte |
500 g | melk |
100 g | sukker |
200 g | mangopuré |
10 | eggehviter |
6 | pasjonsfrukter |
Fremgangsmåte
-
Riv den hvite sjokoladen i en bolle.
-
I en kjele, bland kokosfløten med melken og kok opp under omrøring.
-
Tilsett sukkeret, rør om og hell blandingen over den hvite sjokoladen. Rør om.
-
Tilsett mangopuréen og bland godt.
-
I en annen bolle, visp forsiktig eggehvitene (uten å vispe til marengs) og hell gradvis i blandingen mens du rører kontinuerlig.
-
Varm opp og hell i 6 glass.
-
La avkjøle og sett dem deretter i kjøleskapet.
-
La dem hvile i kjøleskapet i minst 4 timer før servering.
-
Som topping: Del pasjonsfruktene i to, skrap ut fruktkjøttet og fordel i glassene.
Hva syntes du om oppskriften?