Ingredienser
4 | kyllingbrystfileter |
1 | hode romanosalat |
2dl | krutonger (du kan kjøpe ferdige eller lage dine egne) |
1dl | revet parmesanost |
Olivenolje | |
Salt og svart pepper | |
Eventuelt litt frisk persille eller basilikum til pynt | |
Dressing: | |
2dl | majones |
2 ss | ferskpresset sitronsaft |
2 ts | dijonsennep |
2 ts | Worcestershiresaus |
2 | hvitløksfedd, presset |
Salt og svart pepper etter smak |
Fremgangsmåte
-
Start programmet på din Optigrill
-
Krydre kyllingbrystene med litt olivenolje, salt og svart pepper.
-
Når forvarmingen er ferdig, vil din Optigrill pipe, legg da inn kyllingbrystfiletene og la programmet kjøre til de er ferdige. Kontroller at kyllingbrystfiletene er gjennomstekte før du tar dem av grillen.
-
Mens kyllingen grilles, forbereder du salaten.
-
Dressing: Bland majones, sitronsaft, dijonsennep, Worcestershiresaus og presset hvitløk i en bolle. Smak til med salt og svart pepper. Sett til side.
-
Vask og tørk romanosalaten. Riv eller skjær den i biter og legg den i en stor salatbolle.
-
Tillsätt krutonger till salladen och häll över hälften av den förberedda dressingen. Blanda väl så att salladen är jämnt täckt.
-
Legg på kyllingen og dryss parmesanost over hele salaten.
-
Drypp resten av dressingen over kyllingen og salaten.
-
Hvis du vil, kan du pynte med litt frisk persille eller basilikum. Server straks og nyt din deilige Caesar-salat med grillet kylling!
Hva syntes du om oppskriften?