Ingredienser
1 bunt | basilikum |
1/2 kopp | hampfrøhjerter |
3 (1 ss) | fedd hvitløk, hakket |
1/2 kopp | ekstra jomfruolivenolje |
1/3 kopp | næringsgjær (valgfritt) |
1 ts | rosa Himalayasalt |
Saft fra 1/2 frisk sitron |
Fremgangsmåte
-
Skyll forsiktig basilikumen under kaldt vann for å rense for skitt.
-
Blend basilikum, hampfrøhjerter, hvitløk og olje i din blender.
-
Mens du pulserer ingrediensene, tilsett mer olivenolje etter ønske, og fortsett å pulse til ingrediensene er fint hakket og belagt med olje.
-
Tilsett næringsgjær hvis du bruker det, og sitronsaft.
-
Justér krydderne etter behov for å tilpasse til dine preferanser.
-
Kok pastaen din i henhold til instruksjonene på pakken. Hell deretter av vannet.
-
Overfør pestoen til en stor panne eller kjele. Overfør pastaen til kjelen. Vend pastaen med sausen til alt er godt kombinert.
-
Server med rød oxalis og basilikum. Nyt!
Hva syntes du om oppskriften?