Effektiv motor med lavt forbruk

Green Force-støvsugere er laget av 70 % resirkulert plast, og er svært effektiv på alle typer gulv – takket være den kraftige motoren med lavt energiforbruk.

NYHET

Et godt valg

Å velge en grønn støvsuger betyr at du får et energibesparende*, effektivt og holdbart produkt. Vår nye støvsuger-serie Green Force er produsert i Normandie i Frankrike, og hele 82 % av produktet kan resirkuleres. I tillegg leveres produktene i 100 % resirkulerbar emballasje.

Les mer

Tenk miljøsmart

Ved å velge en støvsuger fra vår Green Force-serie bidrar du ikke bare til mindre påvirkning på miljøet, men du sparer også penger – to gode grunner til å tenke miljøsmart. Green Force støvsugere består av opptil 70 % resirkulert plast, og hele 82 % av produktene kan gjenvinnes. Støvsugerne leveres i 100 % resirkulerbar emballasje. Å velge en grønn støvsuger betyr at du får et miljøvennlig, effektivt og holdbart produkt.

Avansert HEPA-filter

Smuss suges inn og ren luft kommer ut. Green Force-støvsugerens avanserte HEPA-filter stopper selv de minste partiklene som midd og pollen, og bidrar til renere luft. Det filtrerer opptil 99,98 % – perfekt for allergikere med behov for ren luft.

Ekstremt stillegående

Green Force-seriens støvsugere er svært stillegående. Silence Classic-serien har det laveste lydnivået på kun 65dB, så du kan støvsuge når som helst uten å forstyrre andre.

I en begrenset periode har du mulighet til å teste utvalgte produkter hjemme, og returnere produktet dersom du ikke er fornøyd. Dette tilbudet gjelder for produkter kjøpt i Norge mellom 15.11.2018 og 31.12.2023, og 100 dager fra kjøpsdatoen på kvitteringen.

Les mer