Støvsuger - Med pose

Vi mener at en støvsuger med pose skal være enkel å bruke, gi deg effektiv rengjøring og helst ikke lage for mye lyd. Derfor har vi utviklet både stillegående og effektive støvsugere. 

Har du hund eller katt hjemme?

Bli kvitt dyrehår! Med flere av våre støvsugere er det lett å bli kvitt dyrehår. Silence Force+, Silence Force Compact og X-Trem Power + leveres nemlig med en spesiell børste som suger opp dyrehårene effektivt fra møblene. Enkelt!

Klassifisering av våre støvsugere

Vår produktutvikling er langsiktig, og den er basert på miljøvennlighet og banebrytende ytelse kombinert med lavest mulig lydnivå.

Vi er eksperter på støvsugere, og respekten for miljøet gjenspeiler seg i vår streben etter å bruke så stor andel resirkulerbare materialer i produktene som mulig. Med vår stjernemerking blir det lettere for deg å velge en støvsuger som passer dine behov. *

Gullstjernen viser til det beste resultatet som er oppnådd for de ulike kriteriene.

174 - Bild 01 - NO.jpg

174 - Bild 02 - NO.jpg

*Bruks- og holdningsstudie uført av Papillon med 4826 respondenter fra Frankrike, Tyskland, Italia og Spania – 2018. Rowenta-merket (OBH Nordica i Norden) er basert på EU-regulativ 666/2013 for å definere parametere og tilhørende målemetoder. For mer informasjon se www.rowenta.com.

Støvsuger med pose

Gjør rengjøringen enklere med en skikkelig god støvsuger. Vi synes at en støvsuger med pose skal være enkel å bruke, gi effektiv rengjøring og helst ikke støye for mye. Vi har støvsugere med selvlukkende støvsugerposer, slik at du ikke trenger å ha kontakt med støvet. Dessuten har vi utviklet så stillegående støvsugere at du slipper å forstyrre noen i hjemmet. Og hundehår er enkelt å bli kvitt! Flere av støvsugerne våre kommer med en spesiell Mini-Turbo-børste som er effektiv mot dyrehår. Vår beste støvsugermodell, Silence Force+ Black, har hele 7 ekstra tilbehør i tillegg til Mini-Turbo-børsten.