50 års med støvsugere

Visste du at vi har 50 års erfaring med støvsugere, og at mange av våre støvsugere er laget i Frankrike? OBH Nordica har samproduksjon med Rowenta, som er nummer 2 på markedet i Europa for støvsugere.

Utvalgte produkter i vårt sortiment kan du få prøve hjemme i 100 dager. Hvis produktet ikke oppfyller dine forventninger, har du muligheten til å returnere produktet til oss og få pengene tilbake

Prøv det hjemme i 100 dager

Vi har valgt ut en rekke produkter fra vårt store sortiment som du kan prøve hjemme i 100 dager. Hvis produktet ved en tilfeldighet ikke oppfyller dine forventninger, har du muligheten til å returnere produktet til oss og få pengene tilbake.

Designet for hverdagen

Hos OBH Nordica har vi mange års erfaring med å produsere støvsugere. Kanskje du har kjæledyr og trenger en støvsuger med riktig munnstykke for å plukke opp gjenstridige hår, eller kanskje du ser etter en stillegående støvsuger som ikke bråker mye. I vårt sortiment kan du finne støvsugeren som passer deg og dine behov.

Effektiv og stillegående

Når du ønsker å være mer bærekraftig og samtidig stiller høye krav til ytelse fra støvsugeren din, er Green Force et godt valg. Ved å velge en miljøvennlig støvsuger bidrar du ikke bare til å redusere miljøpåvirkningen, men du sparer også penger. To gode grunner til at en grønn støvsuger er et smart valg. Støvsugeren består av opptil 70 % resirkulert plast, og hele 82 % av støvsugeren kan resirkuleres. Den leveres i en 100 % resirkulerbar emballasje.

Vil du unngå ledninger?

Våre batteridrevne støvsugere er både lette og fleksible. Modellene i X-Force-serien har også en ergonomisk flex-teknologi, slik at du kan spare på ryggen når du prøver å komme til på de trange stedene under sofaer og benker. Med smarte funksjoner som Stop & Go-teknologi og LED-belysning på munnstykket, forenkler OBH Nordicas trådløse støvsugere hverdagen for deg.

 

 

Fleksibel og ergonomisk

OBH Nordicas fleksible og ergonomiske batteridrevne støvsugere fra X-Force-serien er lette å flytte med seg rundt i huset. Med den smarte flex-funksjonen får du enkelt tilgang til utfordrende områder under møbler og benker. Skal du støvsuge sofaen eller kjøkkenbenken er det enkelt å løsne håndstøvsugeren, og Stop & Og-funksjonen sørger for at røret med munnstykke står helt av seg selv.

I en begrenset periode har du mulighet til å teste utvalgte produkter hjemme, og returnere produktet dersom du ikke er fornøyd. Dette tilbudet gjelder for produkter kjøpt i Norge mellom 15.11.2018 og 31.12.2022, og 100 dager fra kjøpsdatoen på kvitteringen.

Les mer