Veganske påskecupcakes

Veganske påskecupcakes

Disse veganske sjokoladecupcakes er perfekte for å lyse opp påskefeiringen din med en lekker og festlig touch. Med en kremet smørkrem og dekorasjoner som spiselige blomster eller mini egg, blir de både vakre og deilige. Enkle å bake og helt fri for animalske produkter, disse cupcakes vil bli en favoritt blant både veganere og ikke-veganere.
Ingredienser
For cupcakes:
1,2 dl plantebasert melk
2 ss sitronsaft
6 ss solsikkeolje eller smeltet og avkjølt kokosolje
1,2 dl tykk plantebasert yoghurt
1 dl lys brunt sukker
1 ts vaniljeessens
1,8 dl hvetemel eller glutenfritt hvetemel
0,4 dl kakao
1 ss kaffepulver
1 ts bakepulver
1 ts natron
En klype salt
For smørkrem:
100 g vegansk smør, mykt
1 ts vaniljeessens
250-300 g melis
2 ss plantebasert melk
For dekorasjon: Spiselige blomster eller mini sjokoladeegg