Ingredienser
2 | gulrøtter |
400 g | poteter |
2 | gule løk |
400 g | friske grønne bønner |
6 | uskrellede hvitløksfedd |
2 ts | Cajun-krydder |
2 ts | Italiensk krydder |
Salt, pepper | |
2,5 dl | grønnsaksbuljong |
1 | kylling (1,4 kg) |
1 kvist | fersk rosmarin |
1 ss | olivenolje |
Fremgangsmåte
-
Skrell gulrøttene, potetene og de gule løkene. Skjær i 3 cm biter. Fjern endene fra bønnene og skjær dem deretter i to.
-
Legg grønnsakene, hvitløksfeddene og krydderne i bollen. Krydre med salt og pepper. Bland godt. Plasser den krydrede kyllingen oppå grønnsakene. Hell i grønnsaksbuljongen. Smør toppen av kyllingen med olje.
-
Lukk lokket. Start tilberedningen. Program STEAM & CRISP i 20 minutter ved 160°C (forvarmingstiden legges automatisk til).
-
Åpne lokket forsiktig. Skjær opp kyllingen. Server.
Hva syntes du om oppskriften?