Ingredienser
6 torskfiléer (100-125 g) | |
7 ss mel | |
7 ss brødsmuler | |
3 egg | |
50 g smør | |
1 haug estragon | |
75 g majones |
Fremgangsmåte
-
Tørk fiskestykkene med tørkepapir. Smak til med salt og pepper. Pisk eggene i en bolle.
-
Digital versjon: Dypp 2 torskefileter i melet, deretter i egget og dekk i brødsmuler. Legg dem i Easy Fry-kurven. Topp med 2 klyper smør og stek i FISKEMODUS i 12 minutter. Gjenta med de andre fiskestykkene.
-
Ikke-digital versjon: Dypp 2 fiskefileter i melet, da egg og dekk med brødsmuler. Legg dem i Easy Fry kurv. Topp med 2 smørklatter og stek ved 160°C i 12 minutter. Gjenta med de andre fiskestykkene.
Hva syntes du om oppskriften?