Ingredienser
2 ruller | butterdeig |
350 g | kjøttdeig |
3 | vårløk |
1 ss | paprika |
1 | eggeplomme |
1 ss | oliven olje |
Salt og pepper |
Fremgangsmåte
-
Finhakk løken. Varm oljen i en stor stekepanne og brun løken i 3 minutter. Tilsett kjøttet og stek i ytterligere 10 minutter, fjern deretter og la det avkjøles.
-
Kjevle ut butterdeigen, skjær ut 8 sirkler ca 9 cm i diameter, tilsett litt av kjøttdeigen, la det være ca 1 cm mellomrom rundt kanten, og brett deigen.
-
Bland eggeplommen med 1 ss. av vann og pensle på empanadaen, og legg dem deretter i kurven Easy Fry & Grill.
-
Digital versjon: Velg GRILL-innstilling og forvarm til 200°C i 15 minutter. Kok i 10 minutter, og gjenta deretter med den andre satsen.
Hva syntes du om oppskriften?