Finn en vannkokere som passer inn i kjøkkenet

Vannkokeren har en naturlig plass i mange kjøkken. Kok vann til hurtignudler, til grøt eller for å lage den perfekte kopp te.

Se vannet koke opp

I stilige Venice Glass i rustfritt stål og glass kan du vannet når det koker opp.

Se vannet koke opp

I stilige Venice Glass i rustfritt stål og glass kan du vannet når det koker opp.

Mange bruksområder

Til tross for at vannkokeren er ganske unnselig og fyller en hovedfunksjon, kan den brukes til mye. Kok vann til hurtignudler, til grøt eller for å få fart på matlagingen (slikt liker vi!). Sist men ikke minst er den perfekt til å koke tevann med. Vi ser at te har blitt en stadig mer populær drikk, og det finnes mange varianter å velge mellom – for eksempel grønn, svart og hvit te. Derfor har vi utviklet vannkokere som er spesialtilpasset for å lage den perfekte tekoppen. Forskjellige tesorter krever nemlig forskjellig vanntemperatur. Derfor har vi vannkokere med fem forhåndsinnstilte temperaturnivåer som passer til forskjellige typer te.

Vannkokere

Siden vannkokeren kom inn i hjemmene våre, har den hatt en naturlig plass der. I slutten av 1800-tallet ble den første elektriske vannkokeren oppfunnet. Siden det har den moderne vannkokeren fått mange forskjellige funksjoner, selv om hovedfunksjonen fremdeles er å koke vann. En grunn til at mange velger en vannkoker, er at det går mye raskere å koke opp vann i vannkokeren enn i en gryte på komfyren. Faktisk går det omtrent dobbelt så raskt! Dessuten er det mer energivennlig å koke en liter vann i en vannkoker enn på komfyren. Når du koker vann i gryte på komfyren, må kokeplaten, gryten og vannet varmes opp. Hvis du heller bruker en vannkoker, er det bare vannet og vannkokeren som må varmes opp, og derfor går det mye raskere. Vannkokere er ofte laget i tynne materialer som gjør prosessen raskere. Bra for miljøet, praktisk for deg. Vi har vannkokere i mange slags materialer – for eksempel en fin vannkoker i glass, der du kan se at vannet koker opp, eller vannkokere i klassisk, rustfritt stål. Mange forbinder fremdeles vannkokere med runde former – og derfor har vi utviklet den flotte Legacy-vannkokeren i retrostil. Passer perfekt hvis du ønsker at vannkokeren skal være en fin interiørdetalj.