Finn den rette blenderen til deg

Smakfulle smoothies, varme supper, hjemmelaget mandemlek og babymat. Hva vil du bruke blenderen din til?

Beste blenderen

Det er ikke noe nytt å ha en blender på kjøkkenet, og i dag betyr ikke blender bare smoothie. Når det er sagt liker vi fremdeles smoothie! 
Her tipser vi om tre forskjellige typer blendere, vi forklarer hva de kan gjøre, og vi hjelper deg med å velge riktig. Vi kan vanligvis dele dem inn i følgende kategorier:

1. "Vanlig blender" – du kommer ganske langt med en vanlig blender. I tillegg til smoothie kan den ofte knuse is, og med forhåndsinnstilte programmer er blenderne våre brukervennlige. Et eksempel er Power Rocket, som kommer med en take away-flaske, perfekt til trening eller for å ha med frokost på jobben!

2. En høyhastighetsblender eller såkalt "high speed blender" er en blender der knivene går med minst 30 000 omdreininger per minutt. Dermed er denne typen blender veldig kraftig, slik at den kan knuse små nøtter og kjerner. Med en høyhastighetsblender som Ultimate Blend kan du for eksempel lage din egen mandelmelk.

3. Vakuumblender er den nyeste innovasjonen på blendermenyen. Vakuumblenderne våre gjør at smoothien blir jevnere, bevarer flere antioksidanter og får finere farge. Sunnere og bedre, rett og slett! Vi har flere typer vakuumblendere, med og uten take away-flaske. Du bør ta en titt på den kraftigste blenderen vår, UltraBlend Boost, som er en høyhastighetsblender der du dessuten kan lage varm suppe rett i kannen, vakuumblende smoothie og mye mer.