Vi streber etter å være en inspirerende del av hjemmet ditt

Vi tror på produkter med stilfullt design og smarte løsninger som forenkler hverdagslivet. Våre produkter er alltid utviklet med brukeren i tankene, og produsert med innovativ teknologi og slitesterk kvalitet.

Stavmiksere

En stavmikser er det perfekte verktøyet til en rekke oppgaver på kjøkkenet. Den kan for eksempel brukes til å tilberede supper, potetmos, hummus og puréer. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke brukervennlige stavmiksere, som gjør det enkelt kan blande opp en guacamole til fredagstacoen.

Foodprosessor

Med en god foodprosessor kan du hakke, kutte, elte, blande og piske ved hjelp av en rekke tilbehør. Med for eksempel OBH Nordica Double Force Digital foodprosessor kan du lage alt fra smoothies til pestoer, sauser og salater. Den har både en stor 3 liters bolle og en 2 liters blenderkanne, som gjør den svært allsidig i bruk. Med sine to 1000-watts motorer og det skarpe S-bladet med titanbelegg, er den en kraftig hjelper på kjøkkenet.

Kaffetrakter med kaffekvern

Opplev smaken av fersk, nytraktet kaffe. OBH Nordica Grind Aroma kaffetrakter har en innebygd kaffekvern, så du kan brygge kaffen på nykvernede bønner. Du kan selv justere styrken på kaffen og du ved å velge hvordan bønnene skal males – middels eller fint. Kaffetrakteren har også en 24-timers timer slik at du kan ha kaffen klar når du står opp om morgenen.

Vi ønsker å forenkle hverdagen

Vi tror du liker design og smarte løsninger like mye som oss. Vi tror du elsker farger og form som en viktig del av interiørdesignet ditt hjemme. Vi tror du vil ha innovative løsninger for å gjøre hverdagen litt enklere. Vi tror at du på en måte er litt som oss.

Behold den naturlige smaken

Sous Vide betyr "under vakuum", og er en metode for varmebehandling av mat som ble utviklet i Frankrike på 1970-tallet. Maten tilberedes i et vannbad, og for å beskytte kjøttet mot vann og beholde smaken blir råvarene vakuumpakket. Etter vakuumpakking varmebehandles maten i det tempererte vannet, og fordi ingen slipper ut av posen bevares alle de viktige næringsstoffene under tilberedningen.