Ultimate experience
By Björn Axén Tools

Ultimate experience

Den nyeste og mest innovative teknologien innen hårstyling

Ultimate Experience - Ultimate Care

Ultimate Experience-serien fra Björn Axén Tools tilbyr den nyeste og mest innovative teknologien innen hårstyling. Med våre nye stylingverktøy kan du fremheve skjønnheten din på en skånsom og pleiende måte, fra rot til tupp. Rett ut, tørk, krøll og gi håret den stilen du ønsker uten unødig slitasje. Inspirert og testet av profesjonelle frisører, designet for deg. #ultimatehaircare 

BAT By OBH Logotype.jpg

Anbefalt av profesjonelle frisører

Anbefalt av profesjonelle frisører

Det er få ting som kan måle seg med den herlige og luksuriøse følelsen du har når du forlater en frisørsalong. Med rettetangen Ultimate Experience kan du få den samme salongfølelsen hjemme! Takket være den innovative teknologien, det keramiske mineralbelegget og den utrolig raske oppvarmingstiden, får du den frisyren du ønsker deg enklere og raskere, samtidig som det er mer skånsomt mot håret. 

Ultimate Experience Air Curler

Ultimate Experience Air Curler

Air Fresh Flow-teknologien reduserer varmeintensiteten og er mer skånsom mot hår og hodebunn. Den unike teknologien tilfører en jevn, kald luftstrøm som reduserer varmeeksponering av håret og er skånsom mot både hår og hodebunn. Air Fresh Flow-teknologien kjøler også ned krøllene, slik at de holder formen lenger og får bedre spenst.

Ultimate Experience Hair Dryer

Ultimate Experience Hair Dryer

Gi håret ditt pleie i dybden med vår unike og enestående hårføner Ultimate Experience Hair Dryer – stimuler hårbunnen og kjenn forskjellen! Denne hårføneren gir deg salongkvalitet når du føner håret hjemme hos deg selv. Hårføneren tørker håret, skaper volum og stimulerer til ny hårvekst – samtidig! 

I en begrenset periode har du mulighet til å teste utvalgte produkter hjemme og returnere produktet dersom du ikke er fornøyd. Dette tilbudet gjelder for produkter kjøpt i Sverige fra 2018-11-15 til 2022-12-31 og 100 dager fra kjøpsdato på kvitteringen.

Les mer