Ingredienser
1 kg | Blandede grønnsaker som brokkoli, grønn asparges, vårløk og gulrot. |
Salt og pepper | |
Dressing: | |
1 dl | Appelsinjuice |
3 ss | Olivenolje |
1 ss | Flytende honning |
1 dl | Hakkede pistasjnøtter |
Salt og svart pepper | |
Dip: | |
2 dl | Crème fraîche |
150 g | Fetaost |
1 ss | Honning |
Fremgangsmåte
-
Skjær grønnsakene i jevnstore biter. Legg dem i en steamer og damp i ca. 10-12 minutter til de er al dente.
-
Dip: Bland sammen crème fraîche med fetaost og smak til med litt honning, salt og pepper. Strø over pistasjnøttene.
-
Dressing: Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten bolle.
-
Plasser grønnsakene på et fat, hell dressingen over, og server dem sammen med dippen.
Hva syntes du om oppskriften?