Traktørpanne

De solide og allsidige traktørpannene våre gir profesjonelle resultater når du sauterer mat eller lager saus. Forskjellen mellom en kjele og en traktørpanne er størrelsen på bunnen. Høye kanter og større flate gjør at du kan lage mat uten å søle.

Traktørpanne
Utforsk Tefals utvalg av traktørpanner

Utforsk Tefals utvalg av traktørpanner

Våre kraftige og allsidige sauterpanner gir profesjonelle resultater når du sauterer mat eller lager saus. Forskjellen mellom en kasserolle og en sauterpanne er størrelsen på bunnen: høye kanter og et større overflateareal gjør at du kan lage mat uten søl.

Hva kan du lage i en sautepanne?

Hva kan du lage i en sautepanne?

Med en sautepanne kan du lage velsmakende retter med saus. Fra tradisjonelle retter som svinefilet, til mer avanserte menyer – med en sautepanne kan du gjøre alt dette:
– Med sin brede og utsvingede form kan du lage kompotter og til og med hjemmelaget syltetøy.
– Du kan lage deilig tilbehør. Lykkes med risotto eller stekt laks.
– Med one pot-oppskrifter legger du alle ingrediensene i sautepannen og tilbereder dem samtidig! Sautepannens generøse størrelse gjør det mulig å gjøre dette. Smakene i maten blandes for et optimalt resultat.
– «One pot pasta» kommer til å glede både barn og voksne. Disse «alt i ett»-rettene kombinerer pasta og grønnsaker som tilberedes raskt, og de er svært populære.
– Sautepannen er en verdifull partner for alle som er glad i «batch cooking» – teknikken som går ut på å tilberede mat til hele uken på en gang.
– Du kan også enkelt bruke den til å varme opp rester fra dagen før.
– For måltider med asiatiske og krydrede innslag blir wokpannen et supert tilskudd til kjøkkenutstyret ditt. Den avrundede formen skiller den fra den klassiske sautepannen.

Ny generasjon keramisk non-stick-belegg

Ny generasjon keramisk non-stick-belegg

Tefals stekepanne Renew Black er det ultimate kjøkkenverktøyet for å lage deilige og sunne måltider raskt og enkelt

Hvorfor velge en sautepanne i stedet for en stekepanne?

En sautepanne er en bred panne med en bred og flat bunn. Den er et allsidig hjelpemiddel som kan brukes til å lage mange forskjellige spesialiteter.
Å sautere mat betyr at man tilbereder den på høy temperatur med en liten mengde olje eller smør. Ingrediensene snus eller røres i for å få en jevn farge. Ingen kan motstå poteter som er sautert med en klype salt og litt hvitløk!
Stekepannen kan også brukes på mange forskjellige måter.
Du kan steke ingredienser i den, og du kan til og med småkoke dem under lokk. Ingrediensene kan også stekes, kokes eller brunes til medium stekegrad. Sausene dine blir lett redusert.
Sautepannen kan utstyres med ett langt håndtak, eller et håndtak på hver side.
Med størrelse på 24 eller 28 cm kan du tilberede saftige spesialiteter for store bord.
Med den kan du tilberede komplette måltider i ett kokekar. Praktisk for å begrense oppvasken!
Tefals stekepanner har non-stick-belegg som gjør dem svært enkle å rengjøre.