Rustfritt stål

Hos Tefal er kvalitet vår prioritet. Stekepannene våre av rustfritt stål er laget av materialer av topp kvalitet for å sikre lang holdbarhet og langvarig bruk. Takket være styrken i rustfritt stål tåler stekepannene våre daglig bruk uten å bli slitt, noe som sikrer at investeringen din kommer til å vare lenge.

Rustfritt stål
Hvorfor velge en kjele eller stekepanne av rustfritt stål?

Hvorfor velge en kjele eller stekepanne av rustfritt stål?

Ekstremt slitesterke – panner og kjeler av rustfritt stål uten belegg varer lenger og er mer slitesterke enn kjøkkenutstyr av metall.
Perfekte å steke i – du kan steke kylling, kjøtt og fisk som en proff. Velsmakende resultater – med stekepanner og kjeler av rustfritt stål trenger du bare en liten mengde fett. Du kommer til å merke forskjellen i smak på måltider som gir deg vann i munnen.

Tefals stekepanner av rustfritt stål – kvalitet og holdbarhet for allsidig matlaging

Tefals stekepanner av rustfritt stål – kvalitet og holdbarhet for allsidig matlaging

I matlagingsverdenen kan det riktige utstyret utgjøre en stor forskjell når det gjelder å tilberede deilige oppskrifter. Rustfrie stekepanner har fått en spesiell plass på kjøkkenet til kokker og foodies på grunn av den eksepsjonelle kvaliteten og holdbarheten. Hos Tefal i Norden er vi stolte over å kunne tilby et bredt sortiment av stekepanner av rustfritt stål som passer til dine behov, og som gir deg en matlagingsopplevelse som er variert, og som du kan nyte.

Tilbered kjøtt som en proff!

Tilbered kjøtt som en proff!

Stekepannene og kjelene våre av rustfritt stål finnes med eller uten non-stick-belegg. Dette belegget er perfekt for delikate ingredienser, for eksempel fisk. Rustfrie stekepanner og kjeler uten belegg er perfekte til å steke alle typer kjøtt. Alle rustfrie stekepanner og kjeler er kompatible med alle platetopper, inkludert induksjon.

Støtte for induksjon, og solid bunn

Støtte for induksjon, og solid bunn

Hos Tefal vet vi hvor viktig det er med allsidighet på kjøkkenet. Derfor kan de rustfrie kjelene våre brukes på alle typer platetopper, inkludert induksjon. Den solide, varmeledende basen sørger for at pannen varmes opp raskt og jevnt, slik at du sparer tid og energi når du lager mat.

Tre lag for jevn tilberedning

Tre lag for jevn tilberedning

De rustfrie stekepannene våre har en teknologi med tre lag som optimaliserer tilberedningen av maten. Det indre laget av rustfritt stål skaper en solid og trygg overflate for kontakt med maten. Det midterste laget av aluminium gir jevn varmefordeling, mens det ytre laget av rustfritt stål gjør pannen solid og enkel å rengjøre.

Rustfritt stål med non-stick-belegg

Rustfritt stål med non-stick-belegg

Tefals stekepanner av rustfritt stål kombinerer styrken og holdbarheten til rustfritt stål med et innovativt non-stick-belegg. Non-stick-belegget gjør det mulig å lage mat med en minimal mengde olje, det forhindrer at maten setter seg fast, og det gjør det enklere å vaske stekepannen etter bruk. Det gjør at du kan steke egg, omeletter og andre retter uten å bekymre deg for at de skal sette seg fast i bunnen av pannen.

Ildfaste og enkle å rengjøre

Ildfaste og enkle å rengjøre

En annen fordel med de rustfrie stekepannene våre er at de er ildfaste. Du kan bruke dem til å fullføre tilberedningen av maten i stekeovnen, og du beholder samme kvalitet på rettene dine. I tillegg går rengjøringen raskt og enkelt, siden stekepannene våre av rustfritt stål kan vaskes i oppvaskmaskinen.