Trykkokere

Så raskt, så godt, så enkelt! Nyt alle typer måltider, og tilbered alt fra grønnsaker, kjøtt og fisk til deilige desserter. Lag mat raskt og sunt med trykkokeren.

Trykkokere
Matlaging med damp

Matlaging med damp

Potetene blir ikke kokt, og kjøttet blir ikke mørt. Hvem har vel ikke opplevd dette problemet? Men det finnes en løsning – trykkokeren. Tefal har flere trykkokere som gjør at du kan lage mat raskt og sunt ved hjelp av damp.

Lag mat raskt og sunt med trykkokeren

Lag mat raskt og sunt med trykkokeren

Så raskt, så godt, så enkelt! Nyt alle typer måltider, og tilbered alt fra grønnsaker, kjøtt og fisk til deilige desserter. Alle trykkokere fra Tefal har et femtrinns sikkerhetssystem for trygg åpning, lukking og trykkavlastning. Utforsk utvalget vårt av trykkokere av topp kvalitet for å finne det riktige produktet for deg.
 

Lag deilige retter med en trykkoker

Lag deilige retter med en trykkoker

En trykkoker kan brukes til å tilberede forskjellige retter. Alt er mulig – fra supper og grønnsaker til kjøtt og desserter. Prinsippet er veldig enkelt. Som navnet antyder, kan du lage mat raskere med en trykkoker. Tilberedningstiden reduseres med opptil 70 %. I tillegg brukes bare halvparten så mye energi, og du kan oppnå forskjellige tilberedningsnivåer. Det sparer både tid og strømkostnader.

Koker opptil to ganger raskere

Koker opptil to ganger raskere

Nyt deilig og veltilberedt mat med en trykkoker. En trykkoker er et godt valg for deg som vil spise velsmakende og næringsrik mat, men som ikke ønsker å bruke timevis på kjøkkenet

Dette bør du tenke på når du skal kjøpe en trykkoker

Det finnes noen ting du bør tenke på når du skal kjøpe en trykkoker. Først og fremst bør du velge egnet kapasitet. Tefal har trykkokere i flere størrelser – 4, 6 og 8 liter. Trykkoker med kapasitet på 6 og 8 liter leveres med dampkurv. Tenk gjennom hvor tett trykkokeren blir. Det merker du vanligvis umiddelbart når du lukker lokket. Det er også viktig at trykkokeren kan brukes på platetoppen din. Tefals trykkokere er laget av rustfritt stål, og de kan brukes på alle platetopper.

 
De større trykkokerne har en innsats for damping av grønnsaker. Den holder dem oppe fra bunnen av trykkokeren. Når du bruker en trykkoker, er maten bedre beskyttet under tilberedningen, og du bevarer så mye av vitaminene som mulig. Denne tilberedningsmetoden er også velegnet for følsomme mager, siden du tilbereder ingrediensene til rettene på en skånsom måte uten fett.