Varmluftsbørster og varmebørster

Vi har både varmluftsbørster og varmebørster - finn din favoritt!

Finn dit stylingverktøy

Vil du få til den gode frisørfølelsen hjemme? Lyst på ordentlig volum? Er du ofte stresset og rekker ikke å style håret ditt? Oppdag vårt utvalg av varmebørster og varmluftsbørster, så vel som hva som skiller dem (bla nedover, hvor vi forklarer forskjellen!). Velg størrelse på børsten ut fra hvilket resultat du ønsker og hvor langt hår du har.

Air Styler Professional fra Björn Axén Tools er perfekt for å style en page, krølle håret ditt eller sette prikken over i'en!

Varmluftsbørste med keratin

Flinke Keratin Care Hot Air Styler har to forskjellige børsthoder og er infusert med keratin, slik at du kan style håret ditt skånsomt.

Magic Style Brush - Everyday Magic

Unn deg litt hverdagsmagi - naturlige krøller med maksimal glans. Prisvinnende Magic Style Brush er en smart kombinasjon av rundbørste og krølltang og finnes i størrelsene 30 mm, 38 mm och 45 mm.

Se hvordan Magic Style Brush fungerer

Varmluftsbørste vs varmebørste

Hva er egentlig forskjellen mellom en varmluftsbørste og en varmebørste? Vi merker at mange blander sammen disse to, og vi kan forstå at de ligner. Les videre, så skal vi komme med en forklaring.

Hva er en varmluftsbørste?
En varmluftsbørste, som også kalles hot air styler, beskrives enklest som en rundbørste med fønfunksjon. Varmluftsbørsten blåser ut varm luft, og børstehodet kommer i forskjellige former, slik at du kan style håret rett, bølget og krøllet med minimal innsats. De fleste av varmluftsbørstene våre kommer med flere utbyttbare børstehoder. Velger du en skikkelig god varmluftsbørste med flere børstehoder, kan du bruke varmluftsbørsten til det meste! Men den kanskje største fordelen med varmluftsbørsten er at du kan bruke den i både tørt og fuktig hår.

Hva er en varmebørste?
Til forskjell fra varmluftsbørsten går det ikke an å bruke varmebørsten i fuktig hår. Den blåser heller ikke ut varm luft, men fungerer mer som en varm rundbørste (derfor kalles den varmebørste). Akkurat som for varmluftsbørster finnes det varmebørster med forskjellig størrelse på børstehodet, og vi har utviklet vår prisbelønte Magic Style Brush, som er en varmebørste du enkelt kan skape magi med. En varmebørste passer altså best til mye volum, bølgende lokker og krøller, og med Magic Style Brush får du frisørfølelsen med deg hjem. Vi har også varmebørster som er perfekte for rett hår. I stedet for rettetang og hårbørste kan du dermed bruke en rett varmebørste. Se for eksempel den trådløse varmebøsten Brush & Go!