Style håret ditt med rettetang

Våre slettetenger

Slettetangen er ditt beste verktøy for å få slett hår. Hvorfor ikke bruke slettetangen til å få store krøller med volum? Her er det bare fantasien som setter grenser.

Style tykt og langt hår?

Ekstra brede plater gjør Straight & Curl Wide perfekt for deg med ekstra tykt og langt hår!

Trådløs rettetang?

Ja, det er sant. Du lader rettetangen via USB! Perfekt til treningsstudioet, reisen, jobben eller bare når du er på farten - Straight & Go!

Finn den beste rettetangen

Rettetangen er det beste verktøyet for å få rett hår som varer lenge. Med en skikkelig god rettetang kan du dessuten lage store lokker med mye volum, og du kan style tupper, lengder og lugg – ganske enkelt skape din egen frisyre. Hos oss finner du både rettetenger fra vårt eget merke OBH Nordica og serien Artist og rettetenger fra Björn Axén tools by OBH Nordica. Vi har alt fra små og prisgunstige rettetenger til minirettetang, rettetang med 3 m lang ledning og profesjonelle, avanserte rettetenger. Vi vet at forskjellig hår krever forskjellige rettetenger. Derfor har vi rettetenger med justerbar temperatur, slik at du kan velge en varme som ikke skader håret (tynnere hår = lavere temperatur, og ikke glem varmebeskyttelse!). Vi har dessuten rettetenger med ekstra brede plater som passer for deg med tykt og langt hår. Hvis du vil bruke en rettetang til å krølle håret med, er det best å velge en rettetang med avrundede kanter. Hvilken rettetang velger du?