Leter du efter en epilator?

Leter du efter en epilator?

Sensation - epilatorer & lady shaver

Sensation er vårt utvalg av milde og effektive hårfjerningsprodukter for kvinner. Sensation-serien inkluderer fire epilatorer og en Lady Shaver, der toppmodellen Spa Senation + kommer med 11 tilbehør for et komplett SPA-sett hjemme.

Hva syner folk som har prøvd?

85% av kvinnene som har testet OBH Nordicas Spa Sensation + vil anbefale det!*
 

96% av testgruppen føler at Spa Sensation innfridde/overgikk forventningene!*

Mindre hudirritasjon og bedre glid

Spa Sensation+, Spa Sensation och Skin Respect har vår patenterte Skin Respect © -teknologi, designet for skånsommere og mer effektiv epilering. Teknologien gir bedre glid og mindre hudirritasjon.

*Undersøkelse av YouGov
Undersøkelsen ble utført av markedsundersøkelsesselskapet YouGov. Mellom 23. og 29. april 2018 er det gjennomført totalt 130 intervjuer med kvinner over 18 år i Sverige og Danmark som har brukt epilator før og som har testet Spa Sensation-epilatoren i cirka 2 uker i april 2018.

Velg riktig epilator

Huden er vårt største organ og det er viktig å passe godt på den. Da vi utviklet epilatorene våre, fokuserte vi dermed på at de skal være skånsomme for huden, samtidig som de skal gi effektive resultater. Vi landet på Sensation: En rekke skånsomme og effektive hårfjerningsprodukter. Her finner du fire epilatorer og en ladyshaver. Flere av epilatorene våre er utstyrt med Skin RESPECT Technology© for enda mer skånsom og effektiv epilering. OBH Nordica har også epilatorsett, og toppmodellen Epilator Spa Sensation+ kommer med hele 11 tilbehør. Se epilatorene våre og finn den epilatoren som passer for deg!