Leter du etter en hårføner?

Trenger du en stor, ioniserende, profesjonell hårføner eller en enkel reisemodellvariant? Velg mellom prisbelønte, kompakte eller hårføner med lavere energiforbruk. Oppdag vårt brede utvalg av hårføner!

Ta med salongfølelsen hjem

Excellent Pro fra Björn Axén Tools har en børsteløs motor, sim gir 50% lengre levetid, tørker håret 25% raskere og er 30% lettere i vekt*.

*Sammenlignet med en OBH Nordica hårføner med AC-motor.

Føn, trekk inn ledningen og fold sammen!

Liten og effektiv: Fold & Rewind er den perfekte reisehårføneren.

Styling av håret på den skånsomme måten

Artist Keratin Care har keratin- og turmalininfuserte gitter, som motvirker krusete hår og gir ekstra glans.

Velg den riktige hårføn

Trenger du en stor og profesjonell hårføner, eller en enkel reisemodell? Hos oss finner du hårfønere i forskjellige prisklasser og størrelser med forskjellige funksjoner. Du finner hårfønere fra vårt eget merke OBH Nordica og serien Artist, men også hårfønere fra Björn Axén Tools by OBH Nordica. 
 

Hvordan velger du hårfønen som passer best till deg?
Alle hårfønere er motordrevne – med enten DC- eller AC-motor. Generelt er AC-motorer kraftigere, men tyngre, og hårfønere med AC-motor koster ofte litt mer. Hårfønere med AC-motor har generelt lengre levetid. Hårfønere med DC-motor veier litt mindre og har litt kortere levetid. Blant reisehårfønere er DC-motor vanligere, og siden de er små og veier lite, passer de perfekt til å ha med i kofferten! Vi har sammenleggbare hårfønere og til og med hårfønere med uttrekkbar ledning. Vil du ha en større hårføner til å bruke hjemme, har vi blant annet ekstra lange ledninger på inntil 3 m. Hårfønere har som standard et par forskjellige varmeinnstillinger, hastighetsinnstillinger og kaldluftfunksjon. I tillegg til motoren er det forskjell på munnstykkene på de forskjellige hårfønerne. Hva som er det beste munnstykket, avhenger av hvordan du vil style håret. Se de forskjellige hårfønerne våre og velg den som passer best for deg!