Stylingværktøy med inspirasjon fra frisørstolen

Oppdag Björn Axén Tools: Profesjonelle hårverktøy udviklet i samarbeid med frisørfirmaen Björn Axén.

Björn Axén Tools by OBH Nordica

Björn Axén Tools by OBH Nordica er en serie med hårstylingverktøy med tydelig inspirasjon fra frisørsalongen, utviklet i samarbeid med ekspertene hos det vellykkede frisørselskapet Björn Axén.

Straight & Curl Wide

Rettetangen med ekstra brede og lange plater er ideell for deg med tykt og langt hår. De avrundede kantene gjør det enkelt å flate og krølle håret med Straight & Curl Wide.

Den smarte, automatiske krølltangen

Genius Curler krøller håret for dig. Velg hvilken vei håret skal krølle seg: mot eller bort fra ansiktet og la Genius Curler gjøre resten. Krølltangen kan også brukes manuelt.

Finn riktig hårverktøy med Björn Axén tools by OBH Nordica

Björn Axén er et av Sveriges mest vellykkede frisørfirmaer og hårpleiemerker. I mange år har Björn Axén vært kongelig hoffleverandør. OBH Nordica begynte å samarbeide med Björn Axén, og sammen med Björn Axéns stylister utviklet vi stylingverktøy med tydelig inspirasjon fra frisørstolen. Det skulle være enkelt å få til den luksuriøse følelsen hjemme, tenkte vi. I dag er Björn Axén Tools by OBH Nordica en hel serie med profesjonelle stylingverktøy. Her finner du alt fra den prisbelønte varmebørsten Magic Style Brush til Björn Axén Tools rettetang, krølltang, hårføner og varmluftsbørste. Vi utvider sortimentet kontinuerlig med nyheter av høy kvalitet for styling av alle typer hår og frisyrer. Finn din favoritt her!