Leave the barbershop behind.

Vår groomingserie for menn - Med design inspirert av profesjonelle salongverktøy er det lett å følge og skape nye hår- og skjeggtrender.

Nyhet!

Style skjegget på din måte

  • Style skjegget slik du ønsker med et profesjonelt barbersett
  • Skjeggtrimmer med to kammer, bartesaks, børste og hardt reiseetui følger med
  • Selvslipende titanbelagte blader med 0,5 mm og 1 mm presisjon

Barber. Trim. Style.

Gjør det på din måte.

Forever Sharp

Effektiv og enkel barbering, trimming og styling med Forever Sharp.

Oppdag Attraxion – groomingserie for menn

Design inspirert av profesjonelle salongverktøy. Med optimal kuttevinkel, skarpe skjæreblader og lang brukstid passer groomingverktøyene i Attraxion-serien for alle menn. I serien finner du blant annet skjeggtrimmer med vakuumteknologi, hårklipper med ekstra skarpe kniver og multiverktøy med trimmer for nese, ører og øyenbryn. Vårt beste tips hvis du skal velge en ny skjeggtrimmer er å velge en såkalt "hybrid groomer" som barberer, trimmer og styler effektivt – Forever Sharp har for eksempel kniver med livslang garanti, slik at du slipper å bytte barberblader. Dessuten er den trådløs. Med Attraxion kan du enkelt være din egen barberer!

Skjeggtrimmer, hårklipper og nesehårstrimmer hos OBH Nordica

Hos oss finner du nye favoritter for å style, barbere og trimme skjegg, fremheve konturer og finpusse ører og nese. Vi har utviklet hårtrimmere, skjeggtrimmere og trimmere for øre og nese med profesjonell design inspirert av Barbershops og moderne funksjoner som passer til din livsstil. Trådløse skjeggtrimmere er enkle å ta med på jobbreise, på treningssenteret og på ferie. Hvis du velger et multiverktøy, som Precision Style Set, får du verktøy til å trimme skjegg, ører, nese, hår og kroppshår. Med 14 lengdeinnstillinger er det enkelt å variere, og de selvslipende knivene holder seg skarpe lenge. Settet inneholder en rengjøringsbørste og olje for å gi en ekte barbershop-opplevelse.