Oppdage Artist

Hårstylingverktøy for alle personligheter!

Vi kaller det Artist

Artist er sortimentet med kreative og inspirerende stylingverktøy – med funksjoner for alle typer hår og hver personlighet. For å tilfredstille din kreativitet, din stil og din nysgjerrighet. For det er du som er Artisten!

Keratin Care styler håret med omtanke.

Trådløs rettetang?

Ja, det er sant. Du lader rettetangen via USB! Perfekt til treningsstudioet, reisen, jobben eller bare når du er på farten - Straight & Go!

Trådløse Straight & Go

...er også så liten at den lett kan passe i vesken. Styl håret ditt uansett hvor du er!

Føning av håret på den skånsomme måten.

Hårføneren Keratin Care er både stilig, kraftig og skånsom mot håret.

Framheve stilen din med Artist.

Skabe masse små, veldefinerte krøller med Curlstick! Velg å la krøllene være veldefinerte eller børste dem ut for å skape en cool afro-look.

På farten?

Med Artist er det enkelt å style håret når du er på farten.

Artist: Hårstylingverktøy for alle hår og stiler

Hos OBH Nordica synes vi det skal være enkelt og morsomt å style håret. Derfor har vi utviklet en serie kreative og inspirerende hårstylingsverktøy – med funksjoner for alle typer hår, stiler og personligheter. Vi kaller den Artist. Uansett om du ser etter ny hårføner, krølltang, rettetang, varmluftsbørste eller varmebørste, finner du en ny favoritt her. Her finner du alt fra store, kraftige hårfønere til smarte varmluftsstylere og sist men ikke minst en trådløs rettetang som du lader via en USB-port! Den trådløse rettetangen Straight & Go får lett plass i vesken og er perfekt å ha med på treningssenteret, på reise eller på jobb. Finn dine favoritter fra Artist og slipp kreativiteten løs!