Inspirasjon til skjønnhet og velvære

I dag er serien Björn Axén Tools fra OBH Nordica en komplett serie med profesjonelle designverktøy, og Björn Axén har vært leverandør til Det Kongelige Hoff i mange år. Vårt utvalg inkluderer den prisbelønte varmebørsten Magic Style Brush, samt et stort utvalg av rettetenger, hårfønere og varmluftsbørster. Vi utvider stadig vårt sortiment med stilige nyheter av høy kvalitet.

Opplev salongfølelse

Leter du etter «den ene» hårføneren som kan ta vare på akkurat ditt hår? Uansett frisyre eller hårtype har vi et bredt utvalg hårfønere som hjelper deg med å skape et profesjonelt salongresultat resultat hjemme. Hos oss finner du alt fra kompakte reisehårfønere til kraftige modeller utviklet og testet av Björn Axéns frisører.

Varmluftsbørste med keratin og turmalin

Artist Keratin Care varmluftsstyler tar vare på håret ditt. Hot Air Styler er fylt med keratin og turmalin som motvirker krus, gjør håret silkemykt og gir ekstra glans. Varmluftsbørsten har 3 forskjellige varmeinnstillinger, en kjølefunksjon, samt 2 forskjellige børstehoder – en volumbørste (ø 30 mm) og en varmebørste (ø 35 mm).

Style skjegget ditt

Björn Axén Tools Beard & Hair Grooming Kit er et profesjonelt frisørsett utviklet av stylister hos Björn Axén. Settet inkluderer en skjeggtrimmer og tilbehør for styling av skjegg og bart. Skjeggtrimmeren kommer med to forskjellige kammer, og i settet får du også med bartesaks, børste og hard reiseveske.

Personvekter i nordisk design

Personvekter med høyeste pålitelighet er viktig for oss. Derfor har vi utviklet en serie som både holder høy kvalitet, og som fungerer som en lekker interiørdetalj på badet ditt.