Gå til innhold

Salgsbetingelser

Generelt

Hvis din ordre er over kr: 1000,- er frakten gratis! Ellers koster frakten kr: 99,-.

Alle forsendelser er fult forsikret. Om du vil sende ordren utenlands tilkommer det en fraktkostnad på kr: 299,-

Alle prisene på nettsiden er inkl. mva.

Alle varer forblir OBH Nordicas eie inntil full betaling er mottatt av selskapet.

All forsøk på bedrageri vil politianmeldes. OBH Nordica forbeholder seg retten til å heve kjøpet dersom det er mistanke om bedrageri.

OBH Nordica reserverer seg for eventuelle trykkfeil på dette nettstedet. Vi kan heller ikke garantere 100 % at alle bilder gir det nøyaktige utseende av produktene.

 

Betalingsmåte

Du kan velge mellom følgende betalingsmåter:

  • Kortbetaling med VISA eller MasterCard
  • Faktura, betal innen 14 dager - Klarna
  • Delbetaling med Klarna

Kortbetaling med VISA eller MasterCard

Du kan alltid føle deg trygg når du handler med kort hos oss. Vi samarbeider med DIBS Payment Services som er Nordens ledende leverandør av betalingstjenester via Internett og sertifisert i henhold til kortindustriens nye innskjerpede sikkerhetskrav PCO-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Når du betaler med kort sendes du videre til en sikker side med SSL-sertifikat, der du trygt kan oppgi din kontoinformasjon og gjennomfører betalingen. Når betalingen er godkjent sendes du tilbake til OBH Nordica.no der du får en bekreftelse på at din handel er gjennomført. Betalingen blir trukket straks ved bestilling. Ved eventuell refusjon vil pengene automatisk settes tilbake til samme konto.

 

Faktura, betal innen 14 dager - Klarna

Ved betaling med faktura gjelder betalingsfristen 14 dager fra den dagen varene sendes fra oss. For å kunne benytte denne betalingsmetoden behøver vi ditt fødselsnummer (11 siffer) og en godkjent kredittvurdering fra vår samarbeidspartner samt at ordren kan sendes til din adresse i folkeregisteret. Denne kredittvurderingen resulterer ikke i en notering av forespørselen hos kredittopplysningsselskapet. Når du handler for mer enn kr: 6000,- eller vil dele opp betalingen trenger vi også informasjon om din årsinntekt. Avgift for faktura er kr: 25,-. Fullstendig vilkår kommer tydelig frem i kassen.

Delbetaling med Klarna

Vi tilbyr i samarbeid med Klarna mulighet for å dele opp betalingen over 3, 6, 12 eller 24 måneder. En delbetaling på 3 eller 6 måneder betales med 0 % rente, mens du betaler en rente på 19,95 % hvis du deler opp betalingen på 12 eller 24 måneder. I tillegg kommer etableringsgebyr og fakturagebyr hver mnd.

I kassen velger du betalningsmåte avdrag og hvor mange måneder du vil dele opp betalingen på. Når du har bekreftet din ordre og delbetalingssøknad gjør Klarna en kredittvurdering. Du får umiddelbart beskjed om din søknad er innvilget og vi kan behandle ditt kjøp omgående. Dersom søknaden ikke blir godkjent kan du velge en annen betalingsmåte i kassen. Nedenfor ser du vilkårene som gjelder ved delbetaling:


 

Avdrag Rente Etableringsgebyr Fakturagebyr
3 mnd 0% kr: 195,- kr: 45,-
6 mnd 0% kr: 295,- kr: 45,-
12 mnd 19,95 % kr: 295,- kr: 45,-
36 mnd 19,95 % kr: 295,- kr: 45,-

Les gjerne Klarnas fullstendige kontobetingelser her.

LEVERING

Vi sender alle våre pakker med Posten som leverer forsendelsen til den adressen som du oppgir ved kjøpet. Normal leveringstid er 8-12 dager.

 

Uavhentede pakker

Vi debiterer kr: 150,- for pakker som ikke blir hentet ut. Hvis du angrer på bestillingen etter at pakken er sendt fra oss, må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss ellers registreres pakken som ikke mottatt og debiteres automatisk.

 

Transportskader

Alle pakker som sendes fra oss er forsikret. Er pakken og/eller innholdet skadet når du mottar den skal du rapportere det umiddelbart på stedet. Har du åpnet pakken og oppdager en skade skal du kontakte oss med å klikke her.

Når du sender varer tilbake til oss står du selv for transportrisikoen. Hvis varen skulle komme frem skadet, skal du sende den tilbake til oss slik at vi kan sende deg et nytt produkt. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder varer som er skadet.

 

Angrerett

Du har full angrerett i 14 dager etter at du mottok forsendelsen, forutsatt at du ikke har brukt produktet og at det returneres uskadet og i originalemballasje.

 

Sikkerhet

Sikre sider

Alle sider hvor du som kunde legger igjen dine personlige opplysninger ved kjøp er såkalte sikre sider (kryptert overføring). OBH Nordica.no bruker sertifikat utstedt av Equifax Secure Certificate Authority. Sertifikatet garanterer at det er OBH Nordica´s nettside du som besøker og kommuniserer med og at overføringen er kryptert. De fleste nettlesere som Internet Explorer og Firebox bruker symboler for å vise at du befinner deg på en sikker eller usikker nettside. Disse symbolene vises enten i høyre eller venstre hjørne lengst ned i nettleservinduet.

 

Sikker betaling

Vi samarbeider med DIBS Payment Service for innløsning av kortbetalinger. DIBS Payment Services er Nordens ledende uavhengige leverandør av betalingsløsninger for handel på Internet. Overføring av kortinformasjon er kryptert. OBS! OBH Nordica.no lagrer ingen kortnummer da dette håndteres av DIBS.

 

Personopplysninger

I henhold til loven må vi be deg samtykke til at vi lagrer og behandler opplysninger om deg slik som navn, adresse og e-postadresse. Dette samtykket gir du med å godkjenne kjøpet i kassen. Alle opplysninger som gis til oss eller som vi får når du besøker vår side vil behandles av OBH Nordica i samsvar med personopplysningsloven.

Informasjon vil bli brukt for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, informere deg om tilbud innenfor dine personlige interesserområder og i sammenheng med markedsføring. OBH Nordica vil aldri la en tredjepart bruke dine personopplysninger til markedsføring med mindre du selv godkjenner dette.

Du har rett til, på oppfordring å få tilgang til personlige opplysninger som er registrert om deg hos oss. Hvis disse er feil, ufullstendige eller irrelevante har du rett til å be om at opplysningene skal rettes eller slettes.

 

FORCE MAJEURE

OBH Nordica.no er unntatt fra påtale for unnlatelse av å fullføre visse forpliktelser under denne avtalen hvis unnlatelsen skyldes befriende faktorer som beskrevet nedenfor og omstendighetene forhindrer, vanskeliggjør eller forsinker fullførelsen.

Som befriende faktor skal anses bl.a myndighets handling eller unnlatelse, nye eller endrede lovverk, konflikt på arbeidsmarkedet, blokader, brann, oversvømmelse, sabotasje, ulykker av større omfang eller andre typer naturkatastrofer. Force Majeure omfatter myndighetsbestemmelser som påvirker markedet og produkter negativt som f.eks indikasjon på restriksjoner, advarsler, salgsforbud osv. unormale svingninger i markedet samt om firmaet utsettes for kriminell aktivitet som påvirker virksomheten.

Produktet er lagt i handlekurven