Tørk sopp & frukt

Hva er vel bedre utover vinteren enn med tørket sopp, frukt, grønnsaker eller urter? I skap og kjøleskap holder ikke råvarene seg ferske så lenge, derfor er det bedre å tørke råvarene. Dette er supert for å beholde alle vitaminer.

Vår sopp- og frukttørker

Passer perfekt for deg som vil ta vare på maten fra naturen

  • 2 effektinnstillinger
  • 5 tørkerister med stor tørkeflate Ø 33 cm
  • Overopphetingsvern

Konserver mat lenger

Sikkert er det synd å kaste mat som har blitt dårlig. Vi elsker mat og vil at vi skal dra nytte av det vi har. Derfor ønsker vi å foreslå måter å bevare mat lenger. Hvis du plukket friske bær, sopp eller urter som du ikke kan spise mens det er frisk, kan du tørke det med en sopp- og frukttørker i stedet for å kaste den. Tørket sopp er perfekt å oppbevare i en glasskrukke og bruke etter behov. Også bær, frukt og urter er godt tørket. Med vår sopp- og frukttørker blir næringsstoffene i råstoffet bevart. I tillegg til å tørke råvarer, kan vi ta en trøkk for å vakuumpakke mat og oppbevare i fryseren eller i kjøleskapet. Med våre vakuumpakere kan du holde maten frisk opptil 5 ganger lenger. Ved vakuumpakking kommer ikke råmaterialet i kontakt med bakterier utenfra.