Gå til innhold

Høst er tid for tørking av sopp,
grønnsaker, frukt og urter!

Tørking er en måte å oppbevare og forlenge holdbarheten på frukt, grønnsaker,
sopp og urter, som har vært praktisert langt tilbake i tid. Tørking med varmeelement
og luftgjennomstrømning reduserer vanninnholdet i maten, noe som også forlenger
holdbarheten. Vanninnholdet i mat er vanligvis veldig høyt. Vanligvis mellom
80% – 95% på forskjellige typer frukt og grønnsaker. Med å fjerne fuktighet fra
matvarer forebygger du ulike bakterier fra å vokse og ødelegge maten, mens ved
å fjerne fuktigheten dramatisk reduseres vekten på maten.


Produkter
Passer perfekt for deg som vil ta vare på maten fra naturen. Denne effektive frukt- og sopptørkeren tørker alle typer sopp, frukt, grønnsaker og urter uten tilsetting av E-stoffer. Råvarene beholder alle vitaminer og smaker. Perfekt resultat med lav tørketemperatur og høy luftgjennomstrømning.
  • 2 effektinnstillinger
  • 5 tørkerister med stor tørkeflate Ø 33 cm
  • Overopphetingsvern
  • Enkel rengjøring
  • Transparent lokk og strømbryter
Kjøpe her
Produktet er lagt i handlekurven