Gå til innhold

Style håret raskt og enkelt!

 

Magic Style Brush

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Magic Style Brush

SLIK GJØR DU:

Forbehandle håret med Volume Mousse, som fønes inn for volum og varmebeskyttelse. Begynn deretter stylingen i tørt hår. Seksjoner bort overhåret og begynn i underhåret.

Bruk deretter valgfri størrelse på Magic Style Brush og rull inn en passe stor hårdel på varmebørsten.

Pass på at hårtuppene ligger rett når håret rulles inn, slik at formen får en fin avslutning. Hold igjen til varmen har gått gjennom hårpasseen, og rull deretter forsiktig ut igjen. La krøllen kjøle seg ned. Trykk inn ioniseringsknappen på Magic Style Brush for å få enda mer glans.

Gå gjennom resten av håret på samme måte. Når håret er avkjølt, masserer du hårbunnen med hendene og fingrene for å løsne krøllene og skape volum. Deretter tuperer du tuppene lett med fingrene og fikserer frisyren med Fixing Hairspray.

 

Slide Curler

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Slide Curler

SLIK GJØR DU:

Føn håret med Smoothing Cream for glans og varmebeskyttelse. Når håret er tørt, setter du det øvre håret opp med klemmer og lager mindre seksjoner. Start i underhåret.

Spray seksjonen med Fixing Hairspray for ekstra støtte, og tvinn den bakover. Snurr den rundt Slide Curler, også bakover, og hold i toppen mens du venter på at hårdelen skal bli helt gjennomvarm. Hold tangen vertikalt. Snurr forsiktig ut og la håret avkjøles.

Jobb deg gjennom hele håret på samme måte, og krøll bort fra ansiktet på begge sider. Når alt håret er krøllet og avkjølt, børster du det ut med Detangling Brush.

Ha i noen dråper Argan Oil for glans og fin separasjon.

 

Volumaster

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Volumaster

SLIK GJØR DU:

Føn inn Salt Water Spray for å få bedre grep i håret og for varmebeskyttelse. Form tuppene litt.

Til volumbehandlingen bruker du Volumaster og en spisskam. Ta ut ca. 1 cm brede passeer i hele overhåret, og tuper i bunnen. Trykk deretter ned med Volumaster mot hårbunnen, bare en kort stund!

Når alt håret i seksjonen er volumbehandlet, børster du ut tuperingen med Detangling Brush. Da står du igjen med de lette bølgene som gir volumet.

 

Krølle håret

TOOLS:

AC 2000 Hair Dryer
Titanium Curling Iron

SLIK GJØR DU:

Forbehandle håret med Smoothing Cream, som fønes inn for volum og varmebeskyttelse. Begynn deretter stylingen i tørt hår.

Del inn håret med klemmer. Seksjoner bort overhåret og begynn å krølle underhåret. Bruk valgfri størrelse på Titanium Curling Iron og rull inn en hårdel som er passe stor for lengden på tangen. Sørg for at hårtuppene ligger rett inne i tangen, slik at hver av krøllene får en fin avslutning. Hold igjen tangen til varmen har gått gjennom hårseksjonen. Kjenn lett med fingrene for å kontrollere dette. Rull deretter ut hårdelen, og åpne og lukk klemmen på tangen forsiktig for å løsne krøllen. La den avkjøle seg slik at den fikseres i formen.

Hvis håret er vanskelig å forme eller lett mister fasong, kan du bruke Fixing Hairspray på hver hårdel før du bruker tangen.

Fortsett på samme måte gjennom hele håret. Når alle krøllene er ferdige og avkjølt, separerer du dem med fingrene for å få rett look. Fikser med Fixing Hairspray.

Produktet er lagt i handlekurven